Arcusin

Arcusin

Al meer dan 15 jaar zijn wij, Landbouwmechanisatiebedrijf A. de Bruijn Steenbergen de dealer van de Arcusin producten in de gehele Benelux.


Wij leveren rechtstreeks aan de eindgebruiker!


Het meest bekend is de Arcusin Multipack D14, een machine die kleine balen hooi of stro verzameld tot stevige pakketten. Ons bedrijf zorgt ervoor dat de machine aangepast wordt, zodat hij perfect werkt op de Nederlandse-  en Belgische gronden.


De Arcusin Multipack, kan dan ook pakketten maken van 10, 12 of 14 kleine balen hooi/stro. De pakketten van 10 balen kan men goed gebruiken voor silage, deze kunnen dan ook gewikkeld worden met folie.

Sinds een aantal jaar is er een nieuwe machine door LMB A. de Bruijn op de markt gebracht. Namelijk de Arcusin Forstack. Deze machine is meerdere jaren op de Spaanse en Franse akkers veelvuldig getest.


De Arcusin Forstack is speciaal ontwikkeld, om in een hoog tempo grote balen en pakketten gemaakt met de Arcusin Multipack op stapels te verzamelen, zodat ze op (vracht)wagens geladen kunnen worden, zonder dat die het hele veld moeten doorkruisen.


De Arcusin Forstack maakt stapels van 3 tot 5 balen hoog, dit is afhankelijk van de hoogte van de balen. De capaciteit van de Arcusin Forstack is zodanig dat hij het werk van meer dan 1 grote balenpers kan verzetten.


Kijk ook even op: www.arcusin.com 


De importeur voor Nederland en België is:

Landbouwmechanisatiebedrijf A. de Bruijn

Turfbaan 1

4651 TZ  STEENBERGEN (NL)

Tel: 0031 (0)167-565307, mobiel: 0031 (0)6-53288167

Email: info@lmbdebruijn.nl